Verkkokauppa »

Teemaistelu netin välityksellä


Hinta
14.37
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Muu ominaisuus
11.6.
22.5.
22.5. ja 11.6. +11.68 $
29.4.
29.4. ja 11.6. +11.68 $
29.4. ja 22.5. +11.68 $
Kaikki kolme maistelua +17.96 $Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
TEEMAISTELU NETIN VÄLITYKSELLÄ

Järjestämme kevään 2020 aikana kolme erillistä teemaistelua netin välityksellä.
Teesommerlier Anna Grotenfelt-Paunonen opastaa jokaista maistelua. Voit osallistua joko yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen maisteluun, sillä jokaisella on eri teema ja sisältö ja maistelut on suunniteltu niin että ne sopivat joko yhteen tai erikseen.

Maistelut eivät vaadi ennakko-osaamista ja niihin on helppo osallistua. Jokaista maistelua varten tulee ohjeet valmistautumisesta sekä tarvikkeista. Tästä syystä ne ovat esimerkiksi oiva lahjaidea kevään eri tilanteisiin.

Huomioithan, että paketeissa ei ole mukana teen haudutusvälineitä. Mikäli tarvitset niitä, löydät laajan valikoiman verkkokaupastamme kohdasta Tee ja tarvikkeet.


Teen ihmeellinen maailma

29.4. klo 18.00 - 18.40

Kevään ensimmäinen maistelu toimii johdantona teen maailmaan. Maistelussa tutustumme Annan johdolla kuuteen eri kiinalaiseen teelaatuun. Anna kertoo maistelun aikana eri teelaaduista, niiden tuotannosta sekä käyttötarkoituksista. Jokainen osallistuja voi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun oman mielen mukaisesti.

Maistelua varten saat kotiisi pussillisen jokaista teelaatua sekä ohjeet haudutuksesta ja valmistautumisesta maisteluun. Lähetämme erikseen sähköpostiin linkin livemaisteluun, joka toteutetaan Zoomi Cloud Meetings -ohjelman avulla. Maisteluun osallistuminen edellyttään Zoom-ohjelman lataamisen tietokoneelle tai puhelimeen. Ohjelma on maksuton.


Herkutellaan teeaterialla
22.5. klo 18.00 - 18.40

Toisessa maistelussa maistelemme neljää teetä neljän eri ruokalajin kanssa. Keskustelemme myös siitä mikä tee sopii mihinkin ruokaan ja mitä asioita kannattaa huomioida kun parittaa teetä ruoalle. Maistelun aikana emme yhdessä valmista ruoat, vaan ne on jokaisen osallistujan tehtävä ennakkoon itse. Tätä varten toimitamme tarvittavat raaka-ainelistat sekä reseptit. Ruokalajit ovat yksinkertaisia ja ohjeet selkeitä, jotta jokaisen olisi helppo osallistua.

Maistelua varten saat kotiisi pussillisen jokaista teelaatua, sekä ohjeet haudutuksesta ja valmistautumisesta maisteluun.
Livemaistelun linkki tulee sinulle erillisessä sähköpostissa. Maistelu toteutetaan Zoom Cloud Meetings - ohjelman avulla ja osallistumista varten se on ladattava tietokoneelle tai puhelimeen jo ennakkoon. Ohjelma on maksuton.


Kesän teecocktailit
11.6. klo 18.00 - 18.40

Kolmannessa maistelussa valmistamme kolme teecocktailia ja maistelemme niitä. Teetä on käytetty cocktailpohjana jo niinkin aikaisin kuin 1700-luvulla. Siitä huolimatta se ei ole kovinkaan tavallinen raaka-aine tänä päivänä. Anna kertoo TeaHouse of Wehmais -teehuoneella tarjottavista cocktaileista ja sekoittaa osallistujien kanssa kolme eri cocktailia, jotka sopivat tulevan kesän eri tilaisuuksiin.

Maistelua varten saat kotiisi cocktaileissa käytettävät teet sekä ohjeet niiden hauduttamisesta maistelua varten. Lisäksi saat jokaisen cocktailin reseptit sekä tarvikelistan siitä mitä tarvitset maistelua varten. Huomoithan, että sinun on hankittava muut raaka-aineet ennen yhteisen livemaistelun alkua.
Maistelua varten lähetämme sinulle erillisen sähköpostin, jossa on maistelun osallistumista varten tarvittava linkki. Toteutamme maistelun Zoom Cloud Meeting s -ohjelman avulla. Sinun on ladattava tämä ohjelma tietokoneelle tai puhelimeen jo ennen maistelun alkua jotta voit osallistua siihen. Zoom-ohjelma on maksuton.


Hinta:
Yhden maistelun hinta - 16,00€
Kahden maistlun yhteishinta - 29,00€
Kolmen maistelun paketti - 36,00€

Kommentit
Lisää kommentti